tirsdag 11. juni 2013

Pestolaks med ovnsbakte poteter


Jeg har planer på gang om å lage et innlegg med mine ti favoritt-fiskemiddager. Det tar bare litt tid å få tatt bilder av alle :) Men mens dere venter på det får dere en liten smakebit her.

Laks med grønn pesto og ovnsbakte poteter

Du trenger:
Laks (beregn 100-150 g pr. pers)
Grønn pesto
Salt og pepper
ev. litt smør
småpoteter (med skall)
grønnsaker etter eget ønske

Vask potetene og kok dem såvidt møre i vann med 1ss salt.

Krydre laksestykkene med salt og peper og smør et tynt lag med pesto over. Pakk inn i folie og ha ev. litt smør nedi om ønskelig. Stek på 200 grader i ca.15 min. 

Pensle potetene lett med litt olje og strø over grovt salt. Ha i en ildfast form og ha i ovnen ved siden av fisken til de blir gyldne i fargen. 

Det trengs ingen saus til for potetene er myke nok og fisken er saftig.

Nyt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar